Završeni radovi na rekonstrukciji dijela Ulice Tonžino na području MO Srdoči

Završeni su radovi na rekonstrukciji i uređenju neuređenog djela (slijepi ogranak) Ulice Tonžino, koji su izvedeni u skladu sa građevinskom dozvolom iz 2018. godine u dužini od cca 244,00 m''. Ulica je predviđena za dvosmjerni promet.

Izvedeni  su radovi uređenja i asfaltiranja kolničkog zastora prometnice i okretišta (zemljani,  betonski i armiranobetonski radovi) te su izvedeni potporni i ogradni zidovi. Uređeno je uklapanje ulaza na postojećim stambenim objektima, izveden je  otvoreni sustav odvodnje sa izgradnjom dva upojna bunara, slivnika i slivničkim linijskim rešetkama. Izgrađen je i asfaltiran nogostup na sjevernoj strani ceste, uređene su bankine te je izvršeno visinsko usklađivanje i pozicioniranje na novoj projektiranoj koti nivelete ceste postojećih šahtova podzemnih instalacija.

Vrijednost radova iznosi 1.759.622,29  kn s PDV-om

Asfaltirano   1.513,78 m2 prometnice

Asfaltirano 396,98 m2 nogostupa

Izrađena su dva upojna bunara

Postavljeno je 183,10 m oborinske kanalizacije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se