Zatvaranje Ulice Marina Jakominića od raskrižja sa Creskom do kbr. 45 u Labinskoj ulici

Ulica Marina Jakominića od raskrižja sa Creskom ulicom do kbr. 45 u Labinskoj ulici biti će zatvorena za sav promet u ponedjeljak 13.12.2021. u periodu od 07:00 h do 20:00 h. Razlog privremenog zatvaranja je izrada habajućeg sloja kolničke konstrukcije.

 

PROMETOVANJE VOZILA ĆE SE ODVIJATI OBILAZNIM SMJEROVIMA:

  • smjer istok-zapad  (iz glavnog ogranka Labinske ulice, vozila će se preusmjeriti na Ulicu braće Cetina - Ante Pilepića - Bože Vidasa - Ivana Zavidića – Mate Balote – Ede Jardasa - zapadni dio Ulice Marina Jakominića)
  • smjer zapad-istok (vozila koja dolaze iz zapadnog dijela Ulice Marina Jakominića će se preusmjeriti u Ulicu Silva Milenića Lovre- Istarsku)

 

Autobusna linija 1A će u navedenom periodu prometovati privremenom trasom:

U polasku s Jelačićevog trga prometovati će redovitom trasom do stanice Liburnijska-Vere Bratonje odakle će se uključiti na privremenu trasu: Kantrida (stadion) – Kantrida (bazeni) – Silva Milenića Lovre – Marina Jakominića i dalje redovitom trasom. U povratku će prometovati istom trasom.

Na privremenoj trasi će se koristiti sva stajališta za ukrcaj/iskrcaj putnika.

 

Mole se svi sudionici u prometu da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te da povećaju oprez u blizini zone izvođenja radova.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se