Registar ugovora o javnoj nabavi

Temeljem članka 7. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (NN 101/2017) od 1.1.2018. Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma čija je vrijednost bez PDV-a jednaka ili veća od 20.000,00 kuna, objavljuje se u standardiziranom obliku u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske (EOJN RH).

Objave su dostupne na poveznici:

https://eojn.nn.hr/Oglasnik/

Za pretraživanje Registra Ugovora Rijeka prometa d.d., u Elektroničkom oglasniku RH na desnoj strani ekrana kliknite na okvir Registri ugovora. Pod ponuđeni Pregled objavljenih registara ugovora, odaberite razdoblje za koje želite pregled, preko ikone povećala u polje Naručitelj upišite: Rijeka promet. Potrebnoj je označiti ponuđenog Naručitelja iz baze EOJN te klikom na Prihvati, vraćate se na prethodni izbornik. Klikom na Kreiraj izvješće dostupan je objavljen Plan nabave Rijeka prometa d.d.

 
 
Arhiva Registra ugovora, okvirnih sporazuma i Pregleda ugovora do 1.1.2018. godine: 
 
Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma
 
Pregled ugovora


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se