Prometni projekti

Rijeka promet d.d. je dioničko društvo koje se bavi nadzorom i upravljanjem gradskim prometom, prometnim planiranjem i projektiranjem, održavanjem nerazvrstanih cesta te upravljanjem javnim garažama i parkiralištima u Gradu Rijeci. Rijeka promet osnovao je Grad Rijeka 16.6. 1998. godine i u svojih 13 godina postojanja izrastao je u respektabilnu tvrtku popunjenu kvalitetnim stručnim kadrom koji uspješno obavlja sve postavljene zadatke. Jedan od najvećih uspjeha Rijeka prometa je izgradnja sustava automatskog upravljanja prometom (AUP) koji je jedinstven u Hrvatskoj i predstavlja posljednju riječ suvremene tehnologije inteligentnih transportnih sustava (ITS).

U svojem sastavu Rijeka promet ima službu prometnog planiranja i projektiranja koja je tehnički i kadrovski osposobljena za izradu svih vrsta prometnih rješenja, projekata, elaborata i studija te već niz godina nudi svoje usluge i na tržištu izvan područja grada Rijeke, i to po vrlo povoljnim uvjetima. Posjedujemo odlično stručno znanje vezano za sa tehnologije uvođenja suvremenih sustava naplate i kontrole parkiranja kao i sa ukupnom prometnom problematikom u turističkim gradovima i općinama, a ističemo da na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva u gospodarenju parkirnim sustavima možemo preporučiti optimalan sustav primjeren pojedinim manjim urbanim sredinama. U tu svrhu izrađujemo i studije isplativosti za strateške prometne investicije, koje su presudne za donošenje odluke o pokretanju investicije, te dajemo usluge konzaltinga za specifične prometne djelatnosti, kao npr. optimalna organizacija održavanja cesta i prometne signalizacije.

 
Projekti u 2017. godini - 148 projekata
Projekti u 2016. godini -  106 projekata

 

Projekti u 2015. godini – 83 projekata

Projekti u 2014. godini – 77 projekata

Projekti u 2013. godini – 35 projekata
Projekti u 2012. godini - 44 projekta
Projekti u 2011. godini – 65 projekata


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se