PRIVREMENO GAŠENJE SEMAFORA ZBOG RADOVA NA ČVORU DIRAČJE

U ponedjeljak, 28.09.2020. započeti će radovi na demontaži stare i postavi nove semaforske opreme na Čvoru Diračje, tj. na raskrižju Diračje – istok. Zbog tehnologije izvođenja radova koja obuhvaća izmještanje postojećeg konzolnog semaforskog stupa na novu lokaciju te odgovarajuće elektromontažne radove, nužno je da semafori na raskrižju neko vrijeme budu potpuno isključeni.

 

Planirano vrijeme trajanja radova je 3 - 5 dana, ovisno o vremenskim prilikama. Za cijelo vrijeme trajanja radova, predmetno semaforizirano raskrižje biti će isključeno, tako da će se promet odvijati prema postojećoj vertikalnoj i horizontalnoj signalizaciji i privremeno postavljenim znakovima koji upozoravaju na radove u tijeku i na nužno smanjenje brzine. U vrijeme najintenzivnijeg prometa, tj. jutarnjeg (07:15 – 08:45) i poslijepodnevnog (15:00 – 17:00) vršnog sata, promet će u predmetnom raskrižju biti reguliran od strane djelatnika prometnog redarstva Grada Rijeke.

 

Upozoravamo sve sudionike u prometu da u zoni Čvora Diračje obavezno smanje brzinu vožnje, kao i da je prilikom prolaska kroz raskrižje potreban najveći oprez i striktno pridržavanje svih prometnih pravila uz obavezno poštivanje postavljene prometne signalizacije.  

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se