Privremena regulacija prometa u Zvonimirovoj ulici

Od ponedjeljka 13.12.2021. godine od 06:00 h do srijede 15.12.2021. u 06:00 h primjenjivati će se privremena regulacija prometa u zoni raskrižja Zvonimirova-Rikarda Benčića.

Razlog privremene regulacije prometa je izvođenje radova na betonaži vijadukta Mlaka na državnoj cesti D403.

 

PRIVREMENO PROMETOVANJE VOZILA:

Tijekom izvođenja radova, Izvođač će zauzeti krajnju južnu prometnu traku u Zvonimirovoj ulici u dužini od 150 m zbog učestalog ulaza/izlaza radnih vozila sa gradilišta.

Prometovanje vozila iz smjera zapad-istok će se preusmjeriti u unutarnju južnu prometnu traku. Vozila iz smjera istok-zapad će prometovati prema postojećoj regulaciji prometa.

U Ulici Rikarda Benčića ostaje na snazi postojeća privemena regulacija prometa (mogućnost lijevog i desnog skretanja iz Zvonimirove u Ulicu Rikarda Benčića te zabrana prometa za sva vozila iz R. Benčića na Zvonimirovu).

Linije javnog gradskog prijevoza će prometovati postojećim trasama prometovanja.

 

Vozači koji svojim vozilima prilaze zoni radova biti će obaviješteni o privremenoj regulaciji prometa te će biti postavljeni obilasci za pješake. Brzina kretanja vozila na predmetnom dijelu Zvonimirove ulice ograničiti će se na 30 km/h.

 

Mole se svi sudionici u prometu da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te da povećaju oprez u zoni izvođenja radova.

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se