Poremećen rad semafora na zapadnom dijelu grada zbog obilnih kiša

Zbog vrlo velikih količina padavina i učestalih grmljavinskih nevremena u proteklih nekoliko dana, došlo je do proboja koordinacijskog semaforskog kabela na zapadnom dijelu grada, tj. na dionici državne ceste D-8 od raskrižja Krešimirova-Zvonimirova-Milutina Barača (Mlaka) do raskrižja Zvonimirova-Zametska-Liburnijska (Krnjevo). Uslijed proboja kabela došlo je do bitnog poremećaja koordinacije rada semaforskih svjetala na navedenoj dionici državne ceste, što je uzrokovalo brojne gužve i zastoje, kao i upite velikog broja vozača.

Ekipe Rijeka prometa odmah su bile na terenu i u suradnji sa stručnjacima za informatičku podršku intenzivno su radile na utvrđivanju uzroka i otklanjanju kvara. Iako je kvar privremeno otklonjen, radovi na sanaciji su još u tijeku pa se upozoravaju vozači da prilikom vožnje predmetnom dionicom povećaju oprez. Dežurne službe čine sve da se kvar što prije trajno otkloni, a vozače molimo da ukoliko ovih dana zamijete nepravilnosti u radu semafora, to dojave dežurnoj službi održavanja semafora na broj 099 3525 554.

Zahvaljujemo svim vozačima na strpljenju i konstruktivnim dojavama, te se ispričavamo na neugodnostima u vožnji uzrokovanim nastalim kvarom.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se