Početak radova 5.A podfaze u Krešimirovoj ulici

Uspostava 5.A podfaze privremene prometne regulacije planirana je u noći sa 26./27.06.2020. Nova prometna regulacija biti će u funkciji od subote 27.06. od jutarnjih sati.

Radovi 5. A podfaze će se izvoditi većim dijelom na sjevernim prometnim trakama i manjim dijelom pri izlazu sa ex parkirališta Graziani, a promet će se većim dijelom trase odvijati na dva južna prometna traka sa suprotnim smjerovima prometovanja. Ulica Alessandra Manzonia ostaje zatvorena za sav promet, osim za vozila gradilišta i dostave (kao u prethodnoj fazi).

 

Pješački prijelaz u Krešimirovoj ulici (na spoju s Ulicom Nikole Tesle) i pješački prijelaz na raskrižju Krešimirova-M.Barača (na privozu Krešimirove ulice) će ostati u funkciji tijekom izvođenja 5. A podfaze radova.

Način rada semafora koji će biti u funkciji prilagoditi će se novonastaloj privremenoj prometnoj situaciji za vrijeme izvođenja radova.

 

PROMETOVANJE autobusa javnog gradskog prijevoza:  

Autobusno stajalište „Mlaka" iza raskrižja sa Ulicom Milutina Barača (za smjer kretanja zapad – istok) ostaje na postojećoj privremenoj poziciji za vrijeme izvođenja radova kao u prethodnoj fazi.

Autobusna stajališta na Željezničkom kolodvoru (za smjer kretanja zapad-istok) biti će u funkciji za vrijeme izvođenja 5. A podfaze radova.

Autobusno stajalište nasuprot Željezničkog kolodvora (za smjer kretanja istok– zapad) bit će ukinuto za vrijeme izvođenja 5. A podfaze radova. Međutim, zamjenska lokacija predmetnog stajališta bit će uspostavljena u Krešimirovoj ulici prije skretanja u Ulicu A. Manzonia iz smjera istok-zapad. Na ostatku trase izvođenja radova, autobusna stajališta (kao u prethodnoj fazi) ostat će ukinuta.

 

Vozači se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju a da u zoni preregulacije prometa smanje brzinu i povećaju oprez.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se