Početak 3. faze radova na rekonstrukciji Krešimirove ulice

Od srijede, 8. travnja 2020. godine započinje 3. faza radova na rekonstrukciji Krešimirove ulice. Predviđeni rok dovršetka radova 3. faze je 30 kalendarskih dana. 

Zbog tehnologije izvođenja radova, 3. faza radova će se izvesti u dvije etape:

Etapa A

Radovi polaganja kanalizacijskog kolektora će se izvoditi od pješačkog prijelaza na raskrižju Krešimirove ulice s Ulicom Milutina Barača pa u nastavku 25 m prema istoku:

- na postojećem prometnom traku namijenjenom za lijevo skretanje u Ulicu Milutina Barača,

- na dijelu sjevernog središnjeg prometnog traka (namijenjenog za smjer prometovanja istok-zapad)

- i na dijelu postojećeg unutarnjeg južnog prometnog traka (namijenjenog za smjer prometovanja zapad-istok).

 

Etapa B

Radovi polaganja kanalizacijskog kolektora će se izvoditi od pješačkog prijelaza na raskrižju Krešimirove ulice s Ulicom Milutina Barača pa u nastavku 25 m prema istoku:

- na dva južna prometna traka namijenjena za smjer prometovanja zapad-istok

- na dijelu južnog nogostupa.

Pješački prijelaz na raskrižju Krešimirova-M.Barača (preko Krešimirove ulice) ostati će u funkciji tijekom cijelog vremena izvođenja 3. faze radova.

Semafori u zoni raskrižja Krešimirova- M.Barača- Zvonimirova-Podmurvice ostati će u funkciji za vrijeme izvođenja 3. faze radova. 

PROMETOVANJE autobusa javnog gradskog prijevoza:  

Autobusno stajalište Mlaka iza raskrižja s Ulicom Milutina Barača (za smjer kretanja zapad – istok) ostaje na istoj postojećoj privremenoj poziciji za vrijeme izvođenja radova.

Autobusno stajalište nasuprot Željezničkog kolodvora (za smjer kretanja istok– zapad) ostaje u funkciji za vrijeme izvođenja 3. faze radova.

 

Vozači se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju a da u zoni preregulacije prometa smanje brzinu i povećaju oprez.

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se