Plan nabave Rijeka prometa d.d.

Temeljem članka 4. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (NN 101/2017) od 1.1.2018. godine, Plan nabave Rijeka prometa d.d. i sve njegove kasnije promjena čija je vrijednost bez PDV-a jednaka ili veća od 20.000,00 kuna, objavljuje se u standardiziranom obliku u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske (EOJN RH).


Objave su dostupne na poveznici:

https://eojn.nn.hr/Oglasnik/

Za pretraživanje Plana nabave Rijeka prometa d.d., u Elektroničkom oglasniku RH na desnoj strani ekrana kliknite na okvir Planovi nabave. Pod ponuđeni Pregled objavljenih planova nabave, odaberite godinu iz padajućeg izbornika, preko ikone povećala u polje Naručitelj upišite: Rijeka promet. Potrebno je označiti ponuđenog Naručitelja iz baze EOJN te klikom na Prihvati, vraćate se na prethodni izbornik. Klikom na Kreiraj izvješće dostupan je objavljeni Plan nabave Rijeka prometa d.d.

 
 
Arhiva Planova nabave do 1.1.2018. godine: 
 
Plan nabave Rijeka promet d.d. za 2017. godinu
Plan nabave Rijeka promet d.d. za 2017. godinu s uključenim izmjenama

Plan nabave Rijeka prometa d.d. za 2016. godinu
Plan nabave Rijeka prometa d.d. za 2016. godinu s uključenim izmjenama

Plan nabave Rijeka prometa d.d. za 2015. godinu 
Plan nabave Rijeka prometa d.d. za 2015. godinu s uključenim izmjenama 
 
Plan nabave Rijeka prometa d.d. za 2014. godinu
Plan nabave Rijeka prometa d.d. za 2014. godinu s uključenim izmjenama 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se