Obavijest o radovima u Ulici Janka Polić Kamova

U organizaciji KD Vodovod i kanalizacija od 22. veljače 2021. započinju radovi na sanaciji kolektora u Ulici Janka Polić Kamova.

Radovi su podijeljeni u 3 faze.

Prva faza radova trajati će od 22-25. veljače 2021. godine. Privremenom regulacijom prometa za to vrijeme promet u zoni radova odvijati će se samo sjevernim prometnim trakom.   

Radovi 2. faze odvijati će se od 26.02. do 02.03.2021.g., a radovi 3. faze od 03.03. do 06.03.2021.g.

 

U tom periodu dio ulice na kojemu se odvijaju radovi biti će zatvoren za sav promet svake noći od 21:00 do 6:00 sati., osim za vozila stanara radi prilaza objektima i interventnih vozila.   

 

Izvođač će na dnevnoj bazi, za vrijeme izvođenja radova faze 2 i 3, obavještavati gradske i interventne službe od dinamici radova i eventualnim odstupanja od utvrđenog plana.

 

Obilazni prometni pravac u vrijeme kada je ulica Janka Polić Kamova zatvorena za sav promet je:  Plumbum-Radnička-Kvaternikova-Kumičićeva-Strossmayerova-centar grada.

Mole se svi sudionici u prometu, u cilju izbjegavanja prekomjernih gužvi i zastoja da ako je ikako moguće koriste obilazne prometne pravce. Također se upozoravaju da u zoni odvijanja radova povećaju oprez,  smanje brzinu te poštuju privremenu regulaciju prometa.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se