Obavijest o mjerama opreza zbog širenja Koronavirusa

U skladu s uputama dobivenim od Županijskog stožera civilne zaštite i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ (10.3.) u postupku je prilagođavanje poslovanja tvrtke Rijeka promet d.d. novonastaloj situaciji u borbi protiv daljnjeg širenja koronavirusa.

Molimo sve korisnike da do daljnjega odgode osobni dolazak u Rijeka promet, te da umjesto toga koriste druge, sigurne načine kontakta s našim zaposlenicima – telefon i e-mail. Popis telefonskih brojeva i e-mail adresa mogu se naći na našoj web stranici.

Kao i uvijek do sada, zaposlenici Rijeka prometa biti će na raspolaganju za sva pitanja i pojašnjenja.

Pozivamo sve korisnike na redovito praćenje obavijesti Nacionalnog stožera civilne zaštite, Županijskog stožera civilne zaštite i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ-a. Rijeka promet d.d. prilagoditi će daljnje postupanje prema dnevnim uputama nadležnih tijela te će korisnici o njima biti pravovremeno obaviješteni.

 

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se