7. redovna sjednica Nadzornog odbora Rijeka prometa d.d. održana 23.1.2019. godine

7. redovna sjednica Nadzornog odbora Rijeka prometa d.d.

23.1.2019. godine

 

DNEVNI RED

1.         Usvajanje zapisnika sa 6. sjednice Nadzornog odbora održane dana 21. prosinca  2019. godine.

 

2.         Davanje suglasnost direktorici Društva za sklapanje godišnjeg Ugovora o redovitom održavanju nerazvrstanih cesta i drugih javno-prometnih površina te sanacija prekopa nakon polaganja instalacija na području Grada Rijeke, u predloženom tekstu

 

3.         Davanje suglasnosti direktorici Društva na donošenje Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Rijeka prometa d.d. u predloženom tekstu.

 

4.         Razno.

 

Nadzorni odbor jednoglasno je donio slijedeće odluke:

Ad. 1. Usvaja se zapisnik sa 6. sjednice Nadzornog odbora održane dana 21. prosinca 2019. godine.

Ad. 2. Daje se suglasnost direktorici Društva za sklapanje Ugovora o redovitom održavanju nerazvrstanih cesta i drugih javno-prometnih površina te sanacija prekopa nakon polaganja instalacija na području Grada Rijeke za 2019. godinu, na iznos od 4.435.300,00 kuna bez PDV-a, sa Ceste-Rijeka d.o.o. Kukuljanovo, u predloženom tekstu.

Ad. 3. Daje se suglasnost direktorici Društva za donošenje Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Rijeka prometa d.d. u predloženom tekstu.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se