Nalazite se u > Novosti

Zabrana prometovanja na dijelu Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara - 11.6.2017.

U skladu sa planovima dovršetka radova na uređenju raskrižja Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara, dana 11. lipnja 2017. godine (nedjelja), u vremenu od 06:30 sati do 20:00 sati, zbog radova na ugradnji završnog sloja asfalta biti će za sav promet zabranjeno prometovanje vozila na dijelu Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara u zoni raskrižja. Za vrijeme izvođenja radova promet će se usmjeravati obilaznim pravcima koji će biti obilježeni privremenom prometnom signalizacijom.

 

Vozači sa područja Marinića i Viškova upućivati će se na korištenje obilaznog prometnog pravca preko naselja Turkovo, Pehlin i dalje Vukovarskom ulicom u smjeru centra. Vozači sa područja Gornja Drenova upućivati će se na korištenje obilaznog prometnog pravca duž Ulice Drenovski put preko područja Donje Drenove i Kozale u smjeru centra. Vozači koji će u Osječku ulicu dolaziti preko čvora Škurinje, upućivati će se u smjeru Drenove Tizianovom ulicom, Baštijanovom ulicom i dalje preko područja Kozale do Drenove.


Za vrijeme izvođenja radova Autotrolej će uspostaviti privremeni režim prometovanja linija javnog gradskog prometa koje prometuju kroz raskrižje u kojem se radovi izvode, i to kako slijedi:


- linija 5 s Jelačićevog trga prometuje do stajališta Osječka –Drežnička (rotor) redovnom trasom. Na navedenom stajalištu se okreće i čeka korekciju voznog reda te prometuje redovnom trasom do Jelačićevog trga.

Na dijelu trase linije 5 od stanice I. L. Ribara - S. Vukelića do okretišta Drenova prometuje minibus koji ćeka putnike s autobusa linije 5;


- linija 5A prometuje skraćeno od Tibljaša do stajališta Škurinje škola prema redovnom voznom redu za nedjelju.

Molimo vozače da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i vožnju prilagode uvjetima na cestama, a korisnike javnog gradskog prijevoza za razumijevanje i strpljenje. Normalno prometovanje autobusa uspostaviti će se čim to dozvole uvjeti na cestama.


Predstavnike medija molimo da u više navrata objave navedenu obavijest kako bi građani grada Rijeka biti obavješteni o radovima na raskrižju Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara.