Nalazite se u > Novosti

Sanacija kolnika u Ulici Braće Monjac i Ulici Vladivoja i Milivoja Lenca

Sanacija kolnika u Ulici Braće Monjac i  Ulici Vladivoja i Milivoja Lenca

U utorak, 20. lipnja 2017. godine u periodu od 7:00 do 19:00 sati izvoditi će se radovi na mjestimičnoj sanaciji kolnika u Ulici Braće Monjac od kbr. 1 do kbr. 3 i Ulici Vladivoja i Milivoja Lenca od kbr. 10 do kbr. 12 na području MO Zamet. Radovima će se pristupitit u sklopu održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke, a izvođač je tvrtka Ceste-Rijeka d.o.o., Kukuljanovo.

Za sav promet, izuzev interventnih vozila, biti će zatvorena Ulica Vladivoja i Milivoja Lenca. Obilazak će biti usmjeren privremenom prometnom signalizacijom za vrijeme izvođenja radova okolnim prometnicama.

Ulicom Braće Monjac moći će se prometovati u oba smjera naizmjenično suženim kolnikom, sukladno privremenoj prometnoj regulaciji.

Slijedom navedenog, mole se svi sudionici u prometu, kao i građani za strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije ili korištenje alternativnih prometnih pravaca. Pritom napominjemo da će za vrijeme izvođenja radova unutar zona zahvata na snazi biti zabrana zaustavljanja i parkiranja te će sva parkirana vozila biti premještena od strane specijalnog vozila "pauk”.