Sanacija kolnika u Tizianovoj ulici

Dana 29.06.2020. godine započinju radovi na sanaciji kolnika Tizianove ulice, na dionici od kućnog broja 30  do kućnog broja 54. Radovi se izvode sukladno planu realizacije prioriteta MO Škurinjska draga. Planirano trajanje radova je 6 dana, ovisno o vremenskim uvjetima. Tijekom trajanja radova u zoni zahvata neće biti moguće korištenje parkirnih mjesta pod naplatom, stoga molimo korisnike da to uzmu u obzir. Promet će na dijelu ulice na kojem će se izvoditi radovi  biti zabranjen, osim javnog gradskog prijevoza, što će biti regulirano odgovarajućom prometnom signalizacijom.  

Molimo vozače da u zoni odvijanja radova smanje brzinu, povećaju pozornost i poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, te da izbjegavaju područje odvijanja radova koristeći obilazne prometne pravce.

 

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se