ROTOR NA MARTINKOVCU - privremena regulacija prometa zbog asfaltiranja sjevernog privoza Ulice Martinkovac i spajanja oborinskog kolektora

Od petka, 31.8.2018. godine tijekom jutra odvijati će se radovi na asfaltiranju sjevernog privoza Ulice Martinkovac na raskrižju sa Ulicom Miroslava Krleže (vezano za izgradnju rotora Martinkovac). Za vrijeme asfaltiranja, promet će se odvijati suženim kolnikom pod ručnom regulacijom prometa na privozu Srdoči, stoga se mole vozači za korištenje obilaznih pravaca.

 

Također, od petka 31.8.2018. od 23:00 sata do subote 1.9.2018. do 05:30 sati zbog radova na spajanju oborinskog kolektora, promet će biti zatvoren za sav promet u Ulici Martinkovac. Kao glavni obilazni pravac prometovanja za vrijeme izvođenja radova koristiti će se dio Ulice Tina Ujevića, od raskrižja sa Ulicom Dražice, u nastavku preko Ulice Dobriše Cesarića do raskrižja sa Ulicom Miroslava Krleže, koja će se za vrijeme odvijanja radova privremeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni način prometovanja.

 

Mole se svi sudionici u prometu da obrate pozornost na regulaciju prometa te se upozoravaju na obvezu poštivanja privremene prometne signalizacije.

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se