Nalazite se u > Novosti

Privremeno zatvaranju dijela Demetrove ulice za sav promet dana 3. rujna 2017. godine

Privremeno zatvaranju dijela Demetrove ulice za sav promet dana 3. rujna 2017. godine

Za potrebe snimanja scena za film te na temelju zahtjeva producenta Ambasada film d.o.o. iz Dubrovnika, dana 03. rujna 2017. godine, u vremenu od 07:00 do 19:00 sati, za sav promet biti će zatvoren dio Demetrove ulice u Rijeci i to od raskrižja sa Ulicom Riva Boduli do raskrižja sa Matačićevom ulicom, u ukupnoj dužini od cca 185 metara.

Osim što će se dionica Demetrove zatvoriti za sav promet, duž dionice zabrane prometovanja biti će zabranjeno parkiranje vozila te će se ista ukloniti specijalnim vozilom "pauk" u nadležnosti društva Rijeka Plus d.o.o. Tijekom razdoblja zatvaranja dijela Demetrove ulice, sav promet iz Ulice Riva Boduli preusmjeriti će se Ulicom Senjsko pristanište do raskrižja sa Demetrovom ulicom te dalje Demetrovom i Wenzelovom ulicom do Ulice Ivana Zajca. Kako privremeno zatvaranje dijela Demetrove ulice za prometovanje ne utječe na prometovanje Zagrebačkom ulicom te Matačićevom ulicom, na istima neće doći do promjene režima prometovanja.

U cilju realizacije navedene regulacije prometa, u Ulici Riva Boduli te u Demetrovoj ulici postaviti će se privremena prometna signalizacija. Mole se svi sudionici u prometu za strpljenje, kao i da poštuju privremenu regulaciju prometa.