Privremena regulacija prometa od subote 27.4.2019. do ponedjeljka 29.4.2019 za vrijeme snimanja filmskih scena na ulicama Grada Rijeke

Subota 27.4.2019.

Od 08:00 do 14.00 sati za sav promet zatvara se Ulica Školjić od raskrižja prema INA benzinskoj postaji do ulice Ivana Grohovca, cijela Ulica Ivana Grohovca te cijela Ulica Žrtava fašizma od Fiumare do raskrižja sa Ulicom Frana Supila. Pristup u Ulicu Frana Supila biti će moguć samo iz smjera zapada.

U Ulici Školjić između kbr. 1 i kbr 6 promet će se privremeno odvijati dvosmjerno. Parkiralište Školjić biti će dostupno samo za stanare.

Promet prema Vodovodnoj ulici i obrnuto propuštati će se putem redara u pauzama između snimanja.

Pristup garaži Stari grad neće biti moguć, osim izlaza iz garaže i to u smjeru raskrižja sa Ulicom Fiumara, što će također regulirati redari.

Ostali dio starog grada biti će zatvoren u vrijeme snimanja u Užarskoj ulici koje je planirano od 16.00 do 20.00 sati, pa se preporuča stanarima da toga dana svoja vozila premjeste na druge lokacije koje su izvan zone snimanja.

 

Ponedjeljak 29.4.2019.

U vremenu od 13.00 do 16.00 sati,  biti će djelomično zatvorena Križanićeva ulica od Titovog trga prema Bulevardu i propuštanje će se obavljati putem redara isključivo u pauzama između snimanja. Promet raskrižjem na Titovom trgu biti će ručno reguliran putem prometnih redara.

Od 16.00 do 20.00 snimanje filmskih scena će se obavljati na cesti kod stadiona Rujevica – biti će omogućeno povremeno propuštanje prometa u pauzama između snimanja isključivo putem redara.  

U večernjim satima, točnije od 20.00 do 01.00 snimanje će se obavljati u Verdijevoj ulici kod Glavne gradske tržnice. Pristup vozilima biti će ograničen i kontroliran od strane redara.

 

Mole se građani i stanari za razumijevanje te se preporuča da na vrijeme uklone svoja vozila iz zone snimanja. Upozoravaju se svi vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te da u zoni preregulacije prometa povećaju oprez i smanje brzinu kretanja vozila.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se