PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA NA ULAZU/IZLASKU I ZATVARANJE ISTOČNOG DIJELA PARKIRALIŠTA R. BENČIĆ

Slijedom navedenog, zabraniti će se prolaz pješaka duž južnog nogostupa Ulice Viktora Cara Emina, u široj zoni ulaza / izlaza vozila sa parkirališta Benčić, kako bi se spriječila mogućnost naleta vozila gradilišta na pješake. I dalje će se omogućiti ulaz/izlaz korisnicima parkirališta u/iz prostora parkirališta, ali će se privremenom prometnom signalizacijom naznačiti opasnost i upozorenje na vozila gradilišta, provodit će se ručna regulacija prometa u terminima prometovanja vozila gradilišta te naznačiti da je privremenim prilaznim putem dozvoljeno prometovanje isključivo za vozila gradilišta.

 

Sukladno planiranoj privremenoj regulaciji prometa za vrijeme izvođenja radova postaviti će se i privremena prometna signalizacija. Unutar prostora parkirališta postaviti će se privremena prometna signalizacija slijepe ceste, za dijelove parkirališta kroz koja više neće biti moguć prolaz, zabrane parkiranja u zoni izvođenja radova iz sigurnosnih razloga te naznake lokacije radova i ručne regulacije prometa. Mole se vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

 

Planirani rok završetka navedenih radova je prosinac 2019. godine.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se