Privremena preregulacija prometa na području Sveučilišnog kampusa na Trsatu

U četvrtak 16. svibnja 2019. od 21.00 – 22.00 sati na području Sveučilišnog kampusa na Trsatu održati će se  humanitarna studentska utrka „Zasvijetli za druge".

Očekuje se odaziv više od 100 sudionika.

Za vrijeme odvijanja utrke od 21:00 do 22:00 sati zabraniti će se prometovanje za sva vozila u Ulici Sveučilišna avenija te na zapadnom dijelu Ulice Radmile Matejčić. Ulicom Slavka Krautzeka promet će se odvijati bez ograničenja, ali je potreban povećan oprez vozača jer se utrka odvija po sjevernom nogostupu.

Autobusne linije 8 i 8A koje voze kroz područje Kampusa završavaju dnevnu vožnju u 21.00 sat, tako da nikakve promjene u prometovanju linija javnog gradskog prijevoza neće biti.

Mole se svi sudionici u prometu za razumijevanje te se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju a da u zoni preregulacije prometa povećaju oprez.

 

Prikaz trase odvijanja utrke

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se