Povećanje stupnja sigurnosti na pješačkom prijelazu u Ulici Kozala kod Osnovne škole Belveder – početak radova 6.6.2019.g.

U četvrtak 6. lipnja 2019. godine započeti će radovi na povećavanju stupnja sigurnosti na pješačkom prijelazu u Ulici Kozala kod OŠ Belveder. Na pješačkom prijelazu ugraditi će se  LED markeri te će se prijelaz proširiti do voznog dijela kolnika za oko 3 metara.

 

Nogostup će se proširiti postavljanjem rubnjaka i zaštitnih stupića. Postojeća uzdužna parkirna mjesta uz sjeverni rub kolnika će se obrisati i ponovno obilježiti uz južni rub kolnika. Postojeće autobusno stajalište javnog gradskog prijevoza "Kapitanovo – smjer Grad: A”, koje se nalazi kod kbr. 38, premjestit će se ispod kbr. 34 B, dok postojeće autobusno stajalište javnog gradskog prijevoza "Kapitanovo – Smjer Grad: B” ostaje na istoj poziciji.  

 

Planirani rok završetka radova je 30 dana.

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se