Nalazite se u > Novosti

Obavijest o izvođenju radova u Ulici Vrlije

U srijedu, 16. svibnja 2018. godine od 08.00 sati i u četvrtak 17. svibnja 2018. godine, zbog radova na izvedbi kanalizacijskog i vodovodnog priključka stambene građevine u Rijeci, Vrlije b.b., na k.č. 1894, k.o. Sušak (u blizini kbr. Vrlije 21), linija 1B pometovati će privremenom trasom. Od Trsata do Strmice, linija 1B prometovat će redovnom trasom, a u povratku s Strmice prometovat će privremenom trasom ulicama Rose Leard – Slave Raškaj – Josipa Kulfaneka – Put Bože Felkera – Trg Viktora Bubnja – Trsat i dalje redovitom trasom. Na privremenoj trasi bit će formirana privremena stajališta (u ulicama Slave Raškaj, Josipa Kulfaneka i Put Bože Felkera) koja će biti označena stajališnim oznakama.

 

Promet osobnih vozila odvijat će se kako slijedi:

- kod kbr. 17 u Ulici Vrlije prekinut će se promet osobnim vozilima, čime će se zatvoriti jedini izlaz iz naselja Strmica. Promet će se privremeno, i to dvosmjerno organizirati na dijelu Ulice Vrlije, na glavnini Ulice Josipa Kulfaneka i na dijelu Ulice Put Bože Felkera,

- u Ulici Vrlije između kbr. 41 i kbr. 45 promet će se privremeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni,

- u Ulici Josipa Kulfaneka promet je predviđeno privremeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni: od raskrižja sa Ulicom Slave Raškaj do raskrižja sa Ulicom Put Bože Felkera.  U ulici Put Bože Felkera promet je predviđeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni između kbr. 24 i kbr. 14.

 

Mole se svi sudionici u prometu da u zoni radova pojačaju oprez te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.