OBAVIJEST O IZVOĐENJU RADOVA U ULICI VLADIVOJA I MILIVOJA LENCA NA PODRUČJU GORNJEG ZAMETA

U ponedjeljak 19. veljače 2018. godine počinju radovi na sanaciji dijela kolnika Ulice Vladivoja i Milivoja Lenca, od kućnog broja 29 do kućnog broja 47a, po planu redovnog održavanja prometnica na području Grada Rijeke. Radovi će se izvoditi u 3 faze tijekom kojih će se promet regulirati ručno i privremenim građevinskim semaforima. Tijekom izvođenja radova Ulicom Vladivoja i Milivoja Lenca dozvoliti će se prometovanje osobnih i malih dostavnih vozila, dok će se vozila javnog gradskog prijevoza (autobusa) na linijama 3 i 3a preusmjeriti na privremenu trasu prometovanja, kako slijedi:

Linija 3  u polasku iz grada prometuje redovito do rotora (Baptistička crkva) odakle nastavlja do starog okretišta Grbci. Korekcija voznog reda obavljati će se na stanici Starci odakle će u povratku prometovati redovitom trasom. Na trasi prometovanja u smjeru Grbci kod rotora (Baptistička crkva) uvodi se privremeno stajalište koje će biti označeno stajališnom oznakom;

Linija 3A u polasku iz grada prometuje trasom linije 7A do A.Barca odakle nastavlja – Rujevica stadion - Hosti raskrižje - Drnjevići i dalje redovitom trasom.  U povratku iz Bezjaki prometuje redovito do Drnjevića odakle nastavlja privremenom trasom Drnjevići – Šumci – Grbci – rotor (Baptistička crkva) i dalje redovitom trasom.

 

Tijekom izvođenja radova, a sukladno potrebama obima planiranog zahvata, moguća su zatvaranja za sav promet Ulice Vladivoja i Milivoja Lenca u kraćim vremenskim intervalima.

Za vrijeme izvođenja radova biti će postavljena privremena prometna signalizacija prema Prometnom projektu izrađenom od Rijeka promet d.d. Rijeka.

Mole se svi sudionici u prometu, a posebno pješaci, da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.  

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se