Obavijest o izvođenju radova u Scarpinoj, Adamićevoj i Trpimirovoj ulici

Gradski prometni centar prenosi obavijest tvrtke Ceste Rijeka da će se dana 10./11.01.2018. (srijeda/četvrtak) u vremenu od 22,00-06,00 sati i dana 11.01.2018. (četvrtak) od 08,00-16,00 sati izvoditi radovi redovnog održavanja kolnika na državnoj cesti DC 8 kroz Grad Rijeku od Trga Bana Josipa Jelačića do Žabice (Scarpina, Adamićeva, Trpimirova).

 

Mole se svi sudionici u prometu da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.  

 

Budući da se u zoni radova očekuju gužve i zastoji, savjetuje se svim vozačima da za prolazak kroz središte grada u vrijeme izvođenja radova  koriste obilazne pravce (2. prometni koridor – Titov trg - Ivana Grohovca - Žrtava fašizma – Pomerio - Fiorello la Guardia - Nikole Tesle - Krešimirova, ili Riječku obilaznicu). 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se