Nalazite se u > Novosti

OBAVIJEST O IZVOĐENJU RADOVA na Frankopanskom trgu i Ulici Petra Zrinskog na Trsatu u Rijeci

Gradski prometni centar prenosi obavijest tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka da je u ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine sa početkom u 08:00 sati planiran početak pripremnih radova na zamjeni kanalizacije i vodovoda na Frankopanskom trgu i Ulici Petra Zrinskog na Trsatu u Rijeci. Predviđeni radovi izvesti će se u svrhu pripreme za izvođenje složenih radova na zamjeni kanalizacije i vodovoda na Frankopanskom trgu i Ulici Petra Zrinskog na Trsatu, kojima će se izvesti novi mješoviti kanalizacijski kolektori te novi vodovodni cjevovodi.

U sklopu pripremnih radova izvesti će se poprečni prekopi prometnica radi utvrđivanja točnog položaja postojećih instalacija. Planirani rok izvođenja radova je 2 dana. Radove će izvoditi poduzeće M.K. Gradnja d.o.o. Viškovo.

Tijekom izvođenja radova promet će se odvijati bez posebnih restrikcija, a biti će reguliran privremenom prometnom signalizacijom prema Prometnom projektu izrađenom od Rijeka promet d.d. Rijeka.

Mole se svi sudionici u prometu, a posebno pješaci, da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.