OBAVIJEST O IZVOĐENJU RADOVA na Frankopanskom trgu i Ulici Petra Zrinskog na Trsatu u Rijeci

Gradski prometni centar prenosi obavijest tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka da je u ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine sa početkom u 08:00 sati planiran početak pripremnih radova na zamjeni kanalizacije i vodovoda na Frankopanskom trgu i Ulici Petra Zrinskog na Trsatu u Rijeci. Predviđeni radovi izvesti će se u svrhu pripreme za izvođenje složenih radova na zamjeni kanalizacije i vodovoda na Frankopanskom trgu i Ulici Petra Zrinskog na Trsatu, kojima će se izvesti novi mješoviti kanalizacijski kolektori te novi vodovodni cjevovodi.

U sklopu pripremnih radova izvesti će se poprečni prekopi prometnica radi utvrđivanja točnog položaja postojećih instalacija. Planirani rok izvođenja radova je 2 dana. Radove će izvoditi poduzeće M.K. Gradnja d.o.o. Viškovo.

Tijekom izvođenja radova promet će se odvijati bez posebnih restrikcija, a biti će reguliran privremenom prometnom signalizacijom prema Prometnom projektu izrađenom od Rijeka promet d.d. Rijeka.

Mole se svi sudionici u prometu, a posebno pješaci, da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.  

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se