Nalazite se u > Novosti

Obavijest o djelomičnom zatvaranju prometa radi geodetskog snimanja podvožnjaka u ulicama Bulevard oslobođenja, Krešimirova i Janka Polić Kamova

Gradski prometni centar prenosi obavijest tvrtke IGH – Institut konstruktivnih rješenja, da će se u svrhu geodetskog snimanja željezničkih podvožnjaka u Rijeci, a po dobivenim suglasnostima nadležnih službi izvesti slijedeće djelomično zatvaranje prometa:

 

Dana 02.02. (petak) promet će se odvijati naizmjenično jednim prometnim trakom u podvožnjaku Bulevard oslobođenja iza Hrvatskog kulturnog doma u vremenu od 10 – 13 sati.

 

Dana 03.02.(subota) promet će se odvijati jednim prometnim trakom za svaki smjer na dijelu Krešimirove ulice od Žabice do Manzonijeve ulice u vremenu od 13:30 do 17 sati.

 

Dana 06.02 (utorak) promet će se odvijati jednim prometnim trakom u podvožnjaku u ulici Janka Polić Kamova, te naizmjenično jednim prometnim trakom kod dispanzera u Kumičićevoj ulici u vremenu od 8.30 do 14 sati.

 

Uspostavu privremene regulacije prometa provodi tvrtka Ceste Rijeka d.o.o.

 

Mole se svi sudionici u prometu da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.