Obavijest o djelomičnom zatvaranju prometa radi geodetskog snimanja podvožnjaka u ulicama Bulevard oslobođenja, Krešimirova i Janka Polić Kamova

Gradski prometni centar prenosi obavijest tvrtke IGH – Institut konstruktivnih rješenja, da će se u svrhu geodetskog snimanja željezničkih podvožnjaka u Rijeci, a po dobivenim suglasnostima nadležnih službi izvesti slijedeće djelomično zatvaranje prometa:

 

Dana 02.02. (petak) promet će se odvijati naizmjenično jednim prometnim trakom u podvožnjaku Bulevard oslobođenja iza Hrvatskog kulturnog doma u vremenu od 10 – 13 sati.

 

Dana 03.02.(subota) promet će se odvijati jednim prometnim trakom za svaki smjer na dijelu Krešimirove ulice od Žabice do Manzonijeve ulice u vremenu od 13:30 do 17 sati.

 

Dana 06.02 (utorak) promet će se odvijati jednim prometnim trakom u podvožnjaku u ulici Janka Polić Kamova, te naizmjenično jednim prometnim trakom kod dispanzera u Kumičićevoj ulici u vremenu od 8.30 do 14 sati.

 

Uspostavu privremene regulacije prometa provodi tvrtka Ceste Rijeka d.o.o.

 

Mole se svi sudionici u prometu da povećaju oprez u zoni izvođenja radova te se upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.  

 

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se