Adamićeva ulica otvorena za promet

 
18.12.2018. 
Od danas, 18.12.2018. godine u 03:00 sata ujutro za sav promet je otvorena Adamićeva ulica i ponovno je u punoj funkciji.
 
 
17.12.2018. 
Vezano za završetak radova na sanaciji zgrade bivše pošte u Adamićevoj, u utorak 18. prosinca u vremenu od 02:00 do 03:00 sati, zatvoriti  će se Adamićeva ulica za sav  promet radi demontaže skele i uklanjanja zaštitnih betonskih elemenata. Za to vrijeme promet će biti privremeno preusmjeren iz Adamićeve u Henckeovu ulicu te nazad prema istoku ulicom Ivana Zajca, prema Drugom prometnom koridoru (cestom D404-Cindrićeva - Milana Smokvine Tvrdoga -Strossmayerova - Titov trg - Ivana Grohovca - Žrtava fašzma).

 

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

 

Po završetka navedenih radova, tj. od 03.00 sata na dalje, Adamićeva ulica otvoriti će se za sav promet i biti će ponovno u punoj funkciji.  

 

 
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se